Politica de confidentialitate


Deoarece suntem constienti de importanta confidentialitatii datelor personale, OctoHost respecta acest termen conform legilor in rigoare si regulilor interne.
Octohost este singurul detinator al oricarei informatii colectate pe site-urile administrate. Prin urmare, nu vindem, nu impartim si nu inchiriem aceste informatii unor terte persoane, decat cu acordul dumneavoastra.
Informatia pe care o faceti cunoscuta public cu buna stiinta, incluzand orice forumuri de discutii, camere de chat sau site-uri, este disponibila oricarei persoane care viziteaza acel spatiu public. Asadar, OctoHost nu poate proteja informatia pe care o faceti cunoscuta in aceste locatii.

Exceptii privind confidentialitatea

Cu toate ca exista aceasta declaratie de confidentialitate, OctoHost coopereaza in totalitate cu toate institutiile abilitate ale statului, privind orice investigatie ce are legatura cu vreun continut (incluzand comunicatiile electronice private sau personale transmise catre OctoHost) sau activitate ilegala a oricarui utilizator al serviciilor, luand masuri rezonabile in a-si proteja drepturile de proprietate.
In scopurile limitate de a indeplini o astfel de cooperare si in concordanta cu legile aplicabile, OctoHost poate fi solicitat sa dezvaluie informatii ce pot duce la identificarea persoanelor. De asemenea, OctoHost poate decide sa monitorizeze comunicatiile de orice tip pentru a se supune legilor, reglementarilor sau cererilor guvernamentale, pentru a proteja drepturile de proprietate ale OctoHost sau ale altora.

Informatii aditionale

OctoHost poate solicita clientilor urmatoarele date: nume si prenume, adresa de e-mail, adresa de facturare, cod numeric personal, numar de telefon, numar de fax, numele si forma juridica in cazul persoanelor juridice, numarul de inregistrare la Registrului Comertului, Codul Fiscal sau Codul Unic de Inregistrare.

In cazul in care un client OctoHost comanda prin intermediul site-ului inregistrarea, rezervarea sau prelungirea unui domeniu web, va fi necesara furnizarea datelor clientului unor terte parti cum ar fi: Internet Corporation For Assigned Names and Numbers – ICANN – pentru domenii internationale, Reteaua Nationala de Calculatoare (RNC) – pentru domenii avand extensia „.RO”. Aceste date nu se dezvaluie nici unei persoane fizice sau juridice in afara de OctoHost si a tertilor mentionati mai sus, sub nicio forma.
Asadar, OctoHost garanteaza confidentialitatea informatiilor, ce pot fi accesate de clientul in cauza si de catre OctoHost pe baza unui username si a unei parole, care difera de la client la client.

Site-ul OctoHost.ro este protejat prin cele mai noi si mai puternice tehnici si metode de securitate. Informatiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atat la utilizarea online cat si offline a site-ului.

Litigiu

Prezenta Politica de Confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul OctoHost. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul OctoHost.

OctoHost certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor, la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.
Printre aceste drepturi se numara:
1. dreptul de a cereca OctoHost sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastra personale, in mod gratuit.
2. dreptul de a solicita ca OctoHost sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001.
3. dreptul de a cere ca OctoHost sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor personale.
4. dreptul de a cere ca OctoHost sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

OctoHost isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de Confidentialitate si Termenii si Conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila.