Despre noi

Ce ne defineste: Flexibilitate, dinamism, ambitie si perseverenta

Cum lucram: Fara taxe ascunse sau costuri de activare

De ce sa ne alegi: Avem cele mai bune oferte de gazduire, incepand de la 0,99€

Cine suntem?

Suntem o echipa tanara, dinamica si flexibila, doritoare sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte si nevoi ale clientilor nostri.
Pentru ca si noi am trecut prin experienta de a fi client, cand tot timpul apareau nemultumiri si probleme greu solutionabile, am decis ca noi o putem face mai bine si mai eficient si vrem sa impartasim aceasta experienta.Suntem o companie cu capital integral romanesc, profesionalismul,amabilitatea si promptitudinea sunt caracteristicile ce ne definesc.

Ce facem?

Pe scurt, facem hosting.
Pentru toate serviciile va garantam calitate, incepand de la Uptime-ul de 99,9%. Va oferim un program de afiliere, migrarea gratuita de la un alt provider si suport tehnic 24/7.
Abordarea echipei tehnice este flexibila, intelegem exact nevoile si cerintele voastre, chiar daca nu aveti cunostinte in domeniu, deoarece suntem constienti ca orice business are nevoie de gazduirea unei pagini web, reprezentand astfel o reala necesitate.

De ce noi?

Suntem intr-o continua implementare, mereu in pas cu tehnologia si inovatiile ei. Va oferim servicii si asistenta tehnica de cea mai buna calitate, la preturi accesibile, de care beneficiati instant dupa ce ati facut plata. Asadar, ne imbunatatim constant serviciile, tocmai pentru a satisface nevoile clientilor si pentru a le multumi pentru increderea acordata.

Informatii fiscale

Denumire: OCTONET SOLUTIONS SRL
Cod fiscal: 32551296
Reg. Com: J6/698/05.12.2013
Adresa sediu: Loc. Bistrita, Strada Ursului, Nr. 12-14, Et. 3